Kvalitetsgaranti
Svensk konsumentköpslag ger alla svenska konsumenter en reklamtionsrätt i tre år, vilket är en av världens längsta reklamtionsrätter, endast i Norge är reklamationsrätten längre (fem år). Bäddsoffsexperten.se vill naturligtvis leverera det bästa möjliga för våra kunder. Vi säljer kvalitetsvaror och vi vet att dom håller. Vi garanterar därför kvaliten på våra möbeltyger i minst fem år.


Vad gäller garantin för?
För alla privatkunder som handlar av oss garanterar vi att sömmarna på våra möbler håller för normalt slitage i minst fem år. Denna förlängda garanti gäller sömmar på alla våra tyger, soffor och stoppmöbler. Denna garanti gäller på hela vårt sortiment. För att ta del av garntin krävs att du kan dokumentera att du köpt möbeln av oss t.ex genom kvitto.

Läs mer om konsumentköplagen och distansköplagen här:
http://www.konsumentverket.se/Lag-ratt/Lagar/Om-konsumentkoplagen/
http://www.konsumentverket.se/Lag-ratt/Lagar/Om-distans--och-hemforsaljningslagen/
Läs mer om den norska forbrukerkjøpsloven här:

http://www.lovdata.no/all/hl-20020621-034.html

 

Sortimentsgaranti

Vi garanterar dig att så länge varorna fortfarande tillverkas och kan beställas, kan du göra efterbeställningar och köpa reservdelar genom oss.


Hos oss är ingen kund för liten eller för besvärlig, behöver du ett extra överdrag eller något annat till din bäddsoffa två år efter beställning så ordnar vi det i den mån det är faktiskt möjligt. Vi garanterar att vi gör det som är möjligt för att hjälpa dig även efter att du köpt din bäddsoffa

För att styrka detta ytterligare säljer vi nu extra tyg till samtliga våra bäddsoffor så att du som kund kan handla extra tyg till andra projekt med mera. Vi säljer även tillbehör och reservdelar till din bäddsoffa så som bäddmadrasser med mera.
Bäddsoffexperten förklarar fakta om Martindale och olika madrasser.