Bäddsoffor

Tatami madrass
Tatami madrass
999:-
Futonmadrass i valfri storlek från Karup
Delbetala på tre månader från 666kr i månaden.
1 999:-
Roots futonbäddsoffa
Bäddmått 140 / 90 / 160 x200cm.
3 299:-
Napper wood dagbädd
Bäddmått 80x200cm
5 869:-
Chico futonbäddsoffa från Karup
5 999:-
Bed in box sängskåp Hovden möbel
Bäddmått 90 / 140x200cm
10 999:-
Bed in a bag  från danska Karup
1 099:-
Japan futonsängram
Bäddmått 140 / 160 x200cm
2 499:-
Dock futonsängram
Bädd 160 / 180 x200cm.
2 499:-
Roots futonbäddfåtölj
Bäddmått 90x200cm
2 699:-
Poetry futonbäddsoffa
Bäddmått: 130x190cm
6 499:-
Zen valfri tunn futonmadrass från futonwerk
Delbetala på tre månader från 666kr i månaden.
1 999:-
Föregående12359
Designa din egen bäddsoffa
Bed inside är ett koncept från Norska Hovden möbler där du kan välja helt själv, armstöd, storlek, bädd, ben och tyg. Du får en soffa precis så som du vill ha den Har du önskemål om en helt egen design så kan du ta kontakt med oss så kan vi tillsammans ta fram en helt egen modell precis så som du vill ha den. Beställer du många soffor blir merkostnaden begränsad. I samarbete med Italienska Lampolet kan vi erbjuda en mängd bäddinsatser av hög kvalitet i mängder med storlekar som du kan välja på. Ring eller mejla oss så hjälper vi dig med ditt project 040 405566 mejl info@unitedinternetfurniture.com
Futon

På moderna futonsoffor viker man ner ryggen och kan med ett enkelt handgrepp få till en ergonomiskt fördelaktig säng som är rekommenderad för varje natt. De flesta futonsoffor har även utrymme för sängkläder under själva soffan. Vill du sova som en riktig samuraj, ja då är det futon som gäller. En traditionell japansk Shikibuton madrass lägger du i ditt minimalistiskt möblerade rum direkt på rismattan. En Shikibuton är alltid fylld med bomull av bästa kvalitet så även hos bäddsoffexperten. En futonmadrass kan skräddarsys på ett helt annat sätt än en modern resårbotten. Vi rekommenderar nästan alla futonbäddsoffor för varje natt eftersom madrasserna är tåliga och lätt kan banks till och fluffas upp om dom blivit nerlegade. Futon är i sig själv en annerlunda sovupplevelse som är ergonomiskt bra men kan upplevas hård för den ovana.

Klassiska Bäddsoffor
Framåtbäddade soffor är snygga och förutom det tilltalande formspråket kan du även bädda ut din favoritmöbel! Hopfälld liknar en framåtbäddad soffa en helt vanlig soffa eftersom bäddinsatsen fälls in i soffan. I en soffgrupp eller i en hörnsoffa kan du gömma en bädd utan att det påverkar designen av din soffa alls. Den framåtbäddade soffans estetiska fördelar beror på att bäddinsatsen fälls upp ur soffan. Oftast ligger insatsen under en dyna i sitsen vilket gör att det är nästan omöjligt att se att det är en bäddsoffa. De flesta framåtbäddade soffor har en enkel "tältsängsliknande" sängstomme som endast är avsedd för gäster och tillfälliga övernattningar. Till många av våra soffor finns det dock en tjockare variant med träribbor att köpa till så att den går att använda varje natt. Längsbäddade bäddsoffor I en längsbäddad soffa sover man längs med soffan. De flesta modeller har även en extra bädd vilken kan fällas ut och upp under soffan. Fördelen med denna typ av soffa är att den inte tar så stor plats i rummet när man bäddar i själva soffan. En längsbäddad soffa har ofta resår madrass i sitsen, vilket gör att den därför rekommenderas för att sova i varje natt. Vissa enklare modeller ha dock ingen resår, vilket innebär att de inte är lämpade för att användas varje natt. Längsbäddade soffor har även utrymme för sängkläder i ryggen på soffan. En längsbäddad soffa har vanligtvis ingen tygklädsel på baksidan men detta kan köpas till.
Innovativa bäddsoffor
Här under övriga bäddsoffor hittar du ett stort urval av olika slags bäddsoffor bland annat Istyle från Danska Innovation living med pocketspring i madrassen.
Övriga möbler och tillbehör
För att du skall känna dig trygg med ditt köp hos bäddsoffexperten säljer vi ett komplett utbud av reservdelar, tillbehör och möbelvårdsprodukter som du tryggt kan komplettera med även efter ditt första köp.
Föregående12
Bäddsoffexperten förklarar fakta om Martindale och olika madrasser.