• Vår vision 

  Vår vision är att skapa trygghet när du handlar möbler på internet. Därför har vi 30 dagars full retur, fri frakt och fem års garanti när du handlar hos oss. Vi säljer kvalitetsmöbler som håller länge, vi är alltid noga i urvalsprocessen, hos oss hittar du inget som inte håller måttet. Vi väljer leverantörer som kan garantera sina produkter.

   

  Om oss

   

  Bäddsoffexperten strävar efter att vara en ledande leverantör till företag och privatpersoner som behöver bäddbara lösningar. Vi samarbetar med flera leverantörer för att kunna erbjuda speciallösningar för bra säng komfort i inrednings lösningar. Form och funktion är viktiga ord för oss på Bäddsoffexperten

  Vår vision på Bäddsoffsexperten är att möbler ska kunna köpas lika självklart på Internet som vilken annan produkt som helst. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och hög service gentemot våra kunder. Vi har öppet 24 h, det vill säga dygnet runt, alla dagar. Istället för att ha ett begränsat antal varor på lager, har vi en otrolig mängd valmöjligheter för dig som kund. Hos oss får du din drömmöbel precis så som du vill ha den! Naturligtvis till rimliga leveranstider.

  Bäddsoffsexperten är en del av united internet furniture Sweden AB (UIF) org 556827-0382. UIF är en sammanslutning av flera företag med butiker och snickeri.


   

  När du handlar hos oss har du

  -Fri frakt

  -14 dagars öppet köp

  -Sortimentgarant

 • -5 års garanti

 • -Kundservice alla dagar 8.00-22.00

Vi arbetar med ett fåtal utvalda leverantörer som tillverkar kvalitets bäddsoffor som vi vet håller måttet. så som Järnforsen, Lc möbler, Innovationliving, finträ, Hovden, Karup, Nehl wohn ideen, 

Bäddsoffexperten förklarar fakta om Martindale och olika madrasser.