Vackra bäddsoffor med mjuka sitsar som är sköna att sitta på. Vi har ett brett sortiment av stilar, material och färger som passar alla miljöer. Våra slitstarka bäddsoffor för offentlig miljö är lämpade för att användas i kontor, kaféer, restauranger, hotell, receptioner eller salonger.

Kontakta oss

Hotel Dream bäddsoffa

hotell dream 485
Denna bäddsoffa är specifikt framtagen för offentlig miljö med hel dyna och rygg så att den är lätt att hålla rent. Bäddsoffan har en bäddmekanism från Italienska Lampolet som är anpassad för att användas varje natt.

28 999 kr

Bästekille bäddsoffa

bestekille 485
Den bästa av dom bästa av framåtbäddade soffor som är rekommenderade för att användas varje natt. En rejäl bäddmekanism från Italienska Lampolet med en riktigt tjock ock bekväm madrass som är rekommenderad att användas varje natt.

31 999 kr

Zeal bäddsoffa

zeal bow 485
Zeal är en enkelsäng som kombinerar vackra detaljer och funktionalitet. Rundade träben, tydliga sömmar och justeringsmöjligheter utmärker Zeal dagbädd. Den slitstarka pocketresårmadrassen ger skön komfort i många år framöver.

8 349 kr

Saga bäddsoffa

saga 140 485 2
Saga bäddas med ett enkelt handgrepp utan att ta bort rygg- eller sittdynorna. Levereras som standard med 14 cm hög bonellresårmadrass.

19 995 kr

Kompletta lösningar anpassade efter era behov

Vi skräddarsyr en lösning som passar era krav. Våra bäddsoffmodeller har olika alternativ, som olika storlekar, tyger och tillbehör som låter er anpassa bäddsoffan så att den passar er miljö.

 • Välj mellan olika material som trä eller metall. Vi erbjuder miljöanpassade material.
 • Våra bäddsoffor kan matchas med era tygprov.
 • 2-sits, 2,5-sits, 3-sits eller 1-sits-bäddsoffor.
 • Vi erbjuder både minimalistiska eller traditionella bäddsoffor.
 • Välj till soffbord, fotpallar, fåtöljer eller förvaringsmöbler.
Splitback Frej Grupp

Rådgivning av experter

Våra företagssäljare hjälper er gärna och går igenom erat projekt och vilka behov ni har. I alla våra olika avtal finns möjlighet att lägga till serviceavtal med mera för att får era produkter att fungera felfritt över tid.

sly baddsoffgrupp

Serviceavtal

Om man bedriver en verksamhet är man beroende av allt fungerar. Vi erbjuder därför möjlighet att teckna serviceavtal på alla produkter vi levererar.

Montering av Merano sofa bed

Vi hjälper er

Finansieringsmöjligheter

Att genomföra ett större projekt kan vara en kortsiktigt stor utgift för ett litet företag, men samtidigt något som kan generera större inkomster längre fram. Vi hjälper dig därför att kunna delbetala eller med mera. Givetvis ger vi dig alltid möjlighet att betala på 30 dagar.

Monteringshjälp

Har man aldrig gjort det tidigare kan det ta hur lång tid som helst. Bäddsoffexperten har många års erfarenhet av montering av sängskåp och andra bäddbara lösningar. Vi hjälper dig med ditt projekt inom hela Sverige.

Svensktillverkade bäddsoffor

I egen regi tillverkar vi soffor under varumärket Österlen inredning med snickeri på Österlen och stoppning i Malmö. Vi jobbar även med LC möbler i Mullsjö och vi tillverkar uteslutande i Sverige.

Se våra svensktillverkade möbler

12585452 origpic 9b9991

Miljöanpassade möbler

Våra leverantörer Neonatura, Futonwerk, Polonia natural design och Woodman Ukraine tillverkar stoppmöbler och madrasser i naturmaterial. Innovation living tillverkar i återvunna material. Vi tror på en cirkulär produktion av möbler och dom möbler vi producerar under eget varumärke Polonia natural design och Österlen inredning tillverkas i stor utsträckning av naturmaterial.

Produkter i naturmaterial och miljöanpassade produkter

eko MATERIAL symbol

Hållbara tyger för offentlig miljö

Tygerna i våra möbler anpassade för offentlig miljö klarar av hårt slitage. Vi erbjuder även slitstarka tyger från Berghems väveri, Nevotex, Scanaprima och Ridex. Vi hjälper er hitta rätt tyg för ert projekt som klarar av att användas till offentlig miljö.

tyger
vanadis dagbadd

Dagbäddar

Utöver bäddsoffor erbjuder vi också dagbäddar för offentlig miljö.

Se alla våra dagbäddar

Bäddfåtöljer

Bäddfåtöljer går att använda enskilt eller kan kombineras med en soffgrupp. En bäddfåtölj kan lätt förvandlas till en säng vid behov.

Se alla våra bäddfåtöljer

paris baddfatolj 485

Behöver du hjälp?

Vi hjälper er hitta den bästa lösningen för ert företag. Prata med en av våra experter.

Tillbehör till bäddsoffor

Fåtöljer, fotpallar, bord och förvaring

Vi erbjuder allt för att inreda era miljöer.

Våra varumärken

Innovation Living Logo
Polonia Natural Design
Hovden of Norway 1945 logo
Polonia Natural Design
Karup Design 1
Goinge Mobler 1
Polonia Natural Design
Rave Furniture
Nehl Wohnideen 1
Futonwerk 1
Polonia Natural Design
LC Mobler

Andra bäddbara möbler för offentlig miljö

Ibland kan andra bäddbara lösningar vara ett komplement till bäddsoffor eller passa bättre än bäddsoffor beroende på miljön som ska inredas.

Bäddfåtöljer

Som ett tillbehör till en soffplats eller när plats är begränsad kan en bäddfåtölj vara ett bra alternativ.

baddfatolj bed inside

Extrasängar

Våra extrasängar är anpassade för att användas kommersiellt.

sangar

Sängskåp

När en bäddsoffa eller bäddfåtölj inte passar in kan sängskåp vara en bra lösning. Vi erbjuder även sängskåp på hjul som går att flytta i eller mellan rum om man letar efter en mer flexibel bäddlösning.

sangskap

Inredningslösningar

Vägghängda sängar eller inbyggda sängskåp är praktiskt när man har en liten yta tilldelad för sängar.

inredninglosning

Ta kontakt med en expert

  Kontakta oss

  Ni kan också mejla eller ringa oss.

  E-post: info@uifab.se

  Ring oss på 040-405566