Välj sida

Sängskåp

Liggande sängskåp

Stående sängskåp

Övriga sängskåp

Bygg ditt eget sängskåp

Rumslösningar

Bäddmadrasser

Sängskåp är en praktisk lösning som spar plats och ger dig en riktigt bra säng som du kan använda varje natt. Vi har massor av sängskåp, bäddskåp, väggsängar ja kalla det vad du vill så har vi det. Besök gärna vår butik i Skåne-Tranås på Österlen. Här har vi gjort en film som går igenom några saker du bör tänka på när det gäller sängskåp.

Om du skall använda ett sängskåp varje natt är det några saker du bör tänka på:

 • Stark toppskiva
  Toppskivan skall helst vara förstärkt eller lite tjockare, annars tål den inte belastning och börjar säcka ihop av sig själv när skåpet stå öppet varje natt. Eftersom skåpet oftast är fäst i topplattan så kan detta annars sluta riktigt illa.

Visa mer

 • Ställbar ribbottnen
  Ribbottnen i skåpet bör vara ställbar så att du kan reglera fastheten i den så du får en ergonomiskt riktig sömn. Har du ett skåp anpassat för en traditionell resårsäng så är det den skall vara bra då dessa skåp ej har ribbotten.
 • Kantlister
  Kantlisterna på skåpet bör vara lite tjockare än på t.ex en garderob annars blir det lätt märken i den om du klämmer något i luckan.
 • Madrasser
  Madrassen bör vara av bättre kvalitet och rekommenderad för varje natt av tillverkaren annars håller dom inte särskilt länge och blir fort nerlegade. Precis som i en vanlig säng så finns det olika madrasser beroende på vad du önskar. Vi på Bäddsoffexperten har en madrassbytes-tjänst i 14 dagar om du inte är nöjd och vill byta madrass.

Vi är störst i Skåne på sängskåp och kan hjälpa till med monteringen i alla skånska kommuner: Malmö, Lund, Helsingborg , Kristianstad, Ystad, Trelleborg, Ängelholm, Båstad, Lomma, Vellinge, Svedala, Sjöbo, Bromölla, Bjuv, Eslöv, Staffanstorp, Simrishamn, Tomelilla, Höör, Hörby, Svalöv, Östra Göinge, Hässleholm, Burlöv, Perstorp, Örkeljunga, Höganäs, Klippan, Osby, Skurup, Kävlinge, Åstorp, Landskrona,

Ring oss så hjälper vi dig gärna att räkna på ditt projekt.

Produkter