För företag, offentliga förvaltningar och föreningar

Att vara medlem i vår förtagsklubb är helt gratis och det är väldigt enkelt att registrera sig fyll i formuläret längre ner på denna sidan eller välj att bli företagskund när du registrerar din första order i kassan på vår hemsida.

Som medlem i vår företagsklubb får du:

  • 5% standardrabatt på alla order
  • 30 dagars faktura när vi skickar varan från oss
  • Kundservice 8-22 alla dagar
  • Alltid fri frakt på alla order
  • Personlig kontaktperson med en av våra företagssäljare
  • Möjlighet att köpa monteringshjälp inom hela Sverige
  • Möjlighet att dela upp betalningen i upp till 36 månader

Månadens erbjudande

Vi bjuder på omklädsel av en soffa vid köp av två nya soffor.

Går ej att kombinera med andra erbjudanden.
Gäller endast medlemmar i Bäddsoffexpertens företagsklubb.

Ansökan till Bäddsoffexpertens företagsklubb

Leveransadress:

5 + 13 =

Du får alltid som standard 5% på alla beställningar inom Sverige men vid större beställningar hjälper en av våra duktiga företagssäljare dig gärna att ta fram en anpassad offert.

Som medlem i vår företagsklubb så får du alltid möjlighet att betala 30 dagar efter det att vi skickat varan från vårt lager eller levererat till dig.

Som medlem i vår företagsklubb är du alltid välkommen att ringa vår företagskundservice på 076174825 8-22 alla dagar.

Som medlem i vår företagsklubb har du alltid fri frakt på alla inköp oavsett hur mycket eller lite du handlar.

Som medlem i vår företagsklubb får du alltid en personlig kontaktperson som du kan vända dig till vid frågor eller uppföljning av din order. Vi skickar kontaktinfo när du blir medlem.

Vi kan erbjuda monteringstjänster inom Sverige och ofta i våra grannländer. Att montera t.ex sängskåp kan vara besvärligt. Vi hjälper dig gärna med första även om du vill montera på resten på egen hand.

Som företagsklubbsmedlem kan vi alltid hjälpa dig att hitta en avbetalningslösning som passar er. Vi samarbetar med flera stora kreditinstitut och vid mindre delbetalningar kan vi hjälpa er på egen hand.

Vid större beställningar förbehåller vi oss rätten att kräva en vis del i förskottsbetalning, samt att göra en sedvanlig kreditprövning. För återkommande kunder med större beställningar brukar vi dock erbjuda bättre villkor. Som medlem i vår företagsklubb finns du med i vårt register och vi skickar ca två gånger om året ut ett informations och reklamerbjudande via mejl eller i posten. Det går att avprenumerera på vårt nyhetsbrev om så önskas. Vid avbetalning förbehåller vi oss rätten att göra en kreditprövning av förtaget.