Välj sida

Klassiska Bäddsoffor

Framåtbäddade soffor

Framåtbäddade soffor finns i två huvudgrupper traditionella framåtbäddade där du döljer bäddinsatsen under sittdynorna. Eller så finns det flera innovativa varianter som du kan välja på.
Den Traditionella framåtbäddade bäddsoffan är ofta mjukare i sitsen och upplevs av många ha en bättre sitt komfort än andra bäddsoffor. Oftast ligger bäddinsatsen under dynorna i sitsen. Vilket gör att det är nästan omöjligt att se att det är en bäddsoffa. Många framåtbäddade soffor har en enkel sängstomme som endast är avsedd för gäster och tillfälliga övernattningar. Till många av våra soffor finns det dock en tjockare variant med träribbor att köpa till så att den går att använda varje natt.
3-sits och 2,5 sits är båda avsedda för tre personer och kallas därför båda tre sits. Skillnaden är att en 2,5 sits har två sittdynor och en tre sits tre sitt dynor.

Längsbäddade bäddsoffor

I en längsbäddad soffa sover man längs med soffan. De flesta modeller har även en extra bädd vilken kan fällas ut och upp under soffan. Fördelen med denna typ av soffa är att den inte tar så stor plats i rummet när man bäddar i själva soffan. En längsbäddad soffa har ofta resår madrass i sitsen, vilket gör att den därför rekommenderas för att sova i varje natt. Vissa enklare modeller har dock ingen resår, vilket innebär att de inte är lämpade för att användas varje natt. Längsbäddade soffor har även utrymme för sängkläder i ryggen på soffan. En längsbäddad soffa har vanligtvis ingen tygklädsel på baksidan men detta kan köpas till.

Visar 1–20 av 91 resultat

Produkter