Blogg

På vår blogg skriver vi bland annat om vad man ska tänka på när man väljer olika typer av bäddbara möbler och hur man tar hand om sina möbler.

Läs tips och råd om bäddsoffor, sängskåp, madrasser och bäddbara möbler på vår blogg

Anpassad för varje natt

Våra bäddsoffor och bäddbara möbler som har symbolen anpassad för varje natt är utmärkta val om du planerar att spendera många nätter i bäddsoffan.

Läs mer om bäddbara möbler anpassade för varje natt

Tygfakta

Information om tyg, läder och trä och hur du bäst tar hand om dina möbler.

Läs mer om tyger och material

Montering och monteringshjälp

På denna sida hittar du länkar för att komma till monteringsanvisningen för alla våra produkter.

Läs mer om montering och monteringshjälp

Miljö

För oss på Bäddsoffexperten är vi medvetna om att vi bara har en planet. Vi vill erbjuda produkter av cirkulära naturmaterial och produkter som håller länge.

Läs mer om miljö och miljömärkningar

Miljöanpassa din transport

För endast 99 kr kan du miljöanpassa din transport inom Sverige. För varje såld miljöanpassad transport skänker vi 50kr till Naturskyddsföreningen.

Läs mer om miljötransport

Betalning

Vi erbjuder följande betalningsalternativ: Kortbetalning, Swish, Förskottsfaktura, Betala 1/3 nu och 2/3 vid leverans, Faktura företag, Dela upp din betalning på 3 månader och Qvickly faktura och Qvickly delbetalning.

Läs mer om betalningsalternativ

Alltid fri frakt över 499 kr

För att du skall känna dig trygg med ditt köp hos oss erbjuder vi dig alltid fri frakt vid köp över 499 kr till porten inom Sverige när du beställer bäddsoffor och andra varor hos oss.

Läs mer om våra fraktalternativ

14 dagars öppet köp

För alla privat kunder som handlar på våra sidor erbjuder vi öppet köp inom Sverige. För retur av varor köpta på internet gäller reglerna i distansköplagen som ger dig 14 dagars returätt där du står för returfrakten.

Läs mer om öppet köp.

Fem års garanti

För alla privat kunder som handlar på våra sidor erbjuder vi öppet köp inom Sverige. För retur av varor köpta på internet gäller reglerna i distansköplagen som ger dig 14 dagars returrätt där du står för returfrakten.

Läs mer om vår fem års garanti.

Leveransgaranti

Vi på Bäddsoffexperten är måna om att du skall få dina varor i utlovad tid.

Läs mer om leveransgaranti

Prisgaranti

För oss på Bäddsoffexperten är det viktigt att du skall känna dig trygg när du handlar därför lämnar vi alltid en prisgaranti.

Läs mer om vår prisgaranti

100 rätt madrass

Vi på Bäddsoffexperten vill att du skall känna dig trygg med ditt köp av bäddsoffa. Därför låter vi dag alltid byta madrassen i din bäddsoffa om du inte är nöjd med den, i dom fall där det är möjligt.

Läs mer om 100 rätt madrass

Sortimentsgaranti

Vi garanterar dig att så länge varorna fortfarande tillverkas och kan beställas, kan du göra efterbeställningar och köpa reservdelar genom oss. Vi saluför även ett stort utbud av reservdelar, tillbehör och möbelvårdsprodukter till din soffa och tillhandahåller givetvis även dessa när du har behov av att komplettera i efterhand.

Läs mer om vår sortimentsgaranti