https://www.high-endrolex.com/28 Futon - Bäddsoffexperten

Välj sida

Futon

Vill du sova som en riktig samuraj? Ja då är det en futon som gäller. En traditionell japansk Shikibuton madrass lägger du i ditt minimalistiskt möblerade rum direkt på rismattan. En Shikibuton är alltid fylld med naturlig bomull av bästa kvalitet så även hos Bäddsoffexperten. En futonmadrass kan skräddarsys på ett helt annat sätt än en modern resårbotten.

På moderna futonsoffor viker man ner ryggen och kan med ett enkelt handgrepp få till en ergonomiskt fördelaktig säng som är rekommenderad för varje natt. Futonmadrass är det naturliga valet med massor av naturmateriel att välja på.

Vi rekommenderar nästan alla futonbäddsoffor för varje natt eftersom madrasserna är tåliga och lätt kan banks till och fluffas upp om dom blivit nerlegade. Futon är i sig själv en annorlunda sovupplevelse som är ergonomiskt bra men kan upplevas som hård för den ovana.

Du har väl inte missat vår futonbutik i Skåne-Tranås. Här kan du prova alla våra futonmadrasser.

 

Futon ordlista

Tatami
Tatami madrass är en traditionell Japansk rishalmsmatta som man traditionellt lägger sin futonmadrass på i Japan.

Shiatsu
Shiatsu madrass är en tunnare typ av futonmadrass ursprungligen anpassad för en traditionell Japansk Shiatsu massage. Denna typ av madrass kan som fördel även användas som bäddmadrass

Yasumi
Yasumi madrass är en utvecklad variant av Shiatsumadrassen som är en tunnare typ av futonmadrass för dom som uppskattar det lite lättare alternativet.

Produkter