Välj sida

För företag och storkunder

 • Snabb leverans
 • Personlig service
 • Speciallösningar

Vi på Bäddsoffexperten har många års erfarenhet av att inreda med bäddbara lösningar till hotell och företag. Skall du inreda med special lösningar eller köpa stora mängder med bäddsoffor sängskåp eller andra bäddbara möbler kan vi på Bäddsoffexperten hjälpa dig att ta fram skräddarsydda lösningar till fantastiska priser.

Kontakta oss gärna om du har frågor om ditt projekt så hjälper våra företagssäljare dig gärna!

Specialanpassade lösningar efter behov

När man inreder t.ex ett hotell eller ett vandrarhem är kvaliteten på möblerna viktig, men också att man får den designen som man vill ha. Det är även viktigt med nöjda användare så att våra kunders ekonomi stärks med hjälp av våra inredningslösningar.

Vi kan vid stora beställningar ta fram lösningar i stort sett i vilket tyg och material som helst. I vår tygbank hittar du en hel del tyger som du kan välja på men vi kan ordna massor med olika tyger från våra svenska tyg leverantörer.

Vi samarbetar med många specialsnickerier och Europas ledande bäddsoffsfabriker som kan tillverka sängskåp, bäddsoffor och andra bäddbara lösningar efter dina behov.

 

Företagsklubb

Storkunds­erbjudande

Inrednings­lösningar

Övernattnings­verksamhet

För sjukvård och omsorgsboende

Tygbank

Brandsäkerhet

Vägglöss

Viloplats till anställda

Storkundserbjudande

Bäddsoffor

Bäddfåtöljer

Sängskåp

Sängar

Madrasser

Övriga produkter

Gå med i vår företagsklubb

För företag, offentliga förvaltningar och föreningar. Att bli medlem i vår företagsklubb är helt gratis och det är väldigt enkelt att registrera sig.

Som medlem i vår företagsklubb får du:

 • 5% standardrabatt på alla order
 • 30 dagars faktura när vi skickar varan från oss
 • Kundservice 8-22 alla dagar
 • Alltid fri frakt på alla order
 • Personlig kontaktperson med en av våra företagssäljare
 • Möjlighet att köpa monteringshjälp inom hela Sverige
 • Möjlighet att dela upp betalningen i upp till 36 månader

Gå till ansökan till företagsklubb och mer information

Månadens erbjudande för företagsklubbmedlemmar

Vi bjuder på omklädsel av en soffa vid köp av två nya soffor.

Övernattningsverksamhet

När du bedriver en övernattningsverksamhet med utgång från rummen ut i en korridor ställer detta extra stora krav på att rummet skall vara en egen brandcell och att det skall finna släckutrustning lätt tillgänglig. Har du däremot utgång rätt ut i det fria som t.ex i en stuga så ställer detta inte lika höga krav på släckutrustning.

Läs mer om våra lösningar för övernattningsverksamhet

Inredningslösningar

Speciallösningar är inget problem för oss på Bäddsoffexperten. Vi hjälper at skräddarsy er projekt och givetvis kommer gärna vår företagssäljare ut och hjälper er att räkna och mäta. Bäddsoffor, Sängskåp och allt annat inom compact living kan vi ordna till dig i specialmått.

Gå till inredningslösningar

Tygbank

När du som företagskund handlar av Bäddsoffexperten har du tillgång till en gigantisk tygkollektion. På denna sida har vi samlat tygerna från samtliga av våra tygleverantörer.

Utöver detta kav vi vid större beställningar (1-20 soffor lite beroende på leverantör) erbjuda tyger från dom stora tygleverantörerna som:

 • Berghems väveri
 • Nevotex
 • Scanaprima
 • Ridex

Ja hittar du det inte här så kan givetvis en av våra kunniga företagssäljare hjälpa dig att hitta tyget. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig hitta det tyg du letar efter.

Besök tygbanken

Kontakta oss

Kontakta en av våra företagssäljare för att få hjälp med ditt projekt. Ni kan kontakta oss genom formuläret nedan eller via telefon, epost eller chatt.

Telefon: +46 (0)40 – 40 55 66
Epost: info@uifab.se
Chatt: klicka på knappen kundtjänst till höger.

Skicka meddelande

11 + 10 =

Produkter