https://www.high-endrolex.com/27

Bäddsoffor | Köp din bäddsoffa här - Bäddsoffexperten

Välj sida

Bäddsoffor

När du skall välja bäddsoffa är det viktigt att tänka på om du skall använda den varje natt eller bara ha den som extra säng. Vi har tagit fram en guide som hjälper dig att välja: Hjälp med att välja.

Innovativa bäddsoffor

Smarta snygga bäddsoffor med en modern praktisk bäddfunktion. Här finns massor av bäddbara soffor med schäslong, förvaring eller andra praktiska lösningar. Soffor för varje natt med resår eller enklare soffor med en extra sovplats. I flera olika bäddmått upp till 180cm bred. Bäddsoffexperten förstår vikten av komfort kombinerat med funktionalitet, därför har vi noggrant utvalda modeller som passar varje hem och stil. Oavsett om du bor i en liten lägenhet eller ett rymligt hus, kan våra bäddsoffor effektivt maximera ditt utrymme, även utan att kompromissa med estetiken. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta bäddsoffan som både kompletterar ditt hem och uppfyller dina behov.

Futonbäddsoffor

En futonbäddsoffa ger en unik kombination av stil och komfort, perfekt för den medvetna konsumenten. En fast bädd för dig som gillar ett fastare alternativ i naturmaterial. Du väljer själv om du bara vill köpa stommen eller om du vill köpa hela soffan med en madrass i naturmaterial. Med hållbarhet och kvalitet i åtanke är våra futonbäddsoffor designade för att ge en skön natts sömn samtidigt som de behåller sin form år efter år. Du hittar en guide och beskrivning över de olika madrasserna till futonbäddsofforna i naturmaterial i hjälp med att välja under “tips och råd” i menyn. Vi strävar vi alltid efter att erbjuda produkter som kombinerar funktionalitet med tidlös design, och våra futonbäddsoffor är inget undantag.

Klassiska bäddsoffor, 1 – 3 Sits & Stor

Bäddsoffa med förvaring, avtagbar klädsel eller hörnsoffa. En soffa med resår för varje natt eller en praktisk platsbesparande extra sovplats. 2-sits, 3-sits eller stor soffa, här hittar du olika varianter för din sovplats. Med ett brett sortiment anpassat för olika behov och utrymme, garanterar Bäddsoffexperten att varje kund finner sin perfekta bäddsoffa. Det tidlösa utseendet på dessa soffor gör dem till en perfekt match för alla heminredningsstilar. Vårt fokus ligger alltid på kvalitet, komfort och funktionalitet, så att du kan njuta av ditt köp i många år framöver.

Traditionella framåtbäddade bäddsoffor

En traditionell framåtbäddad bäddsoffa som bäddas ut i rummet från soffan är en praktisk lösning när du har liten plats på sidan av soffan. Du kan få allt från liten 2, 2,5 eller tre sits till en rejäl soffa med stort bäddmått på upp till 160 eller 180cm. Finns med Schäslong eller divan eller som hörna om så önskas.