Välkommen till 200 kvadratmeter med bäddsoffor, futonmadrasser och sängskåp med tillbehör i två våningar i den mysiga byn Skåne-Tranås på Österlen. Här hittar du kunnig personal och varor av hög kvalitet.

Öppettider

Fredagar 12-17.00 och Lördagar 12-15.00 Välkomma!

Fredagen 12 Juli Genväg Österlens sommar dag 12-20.00

Fredagen 1 Aug och Lör 2 Aug stängt 

Tel: 0763185536 under butikens öppettider.

Utöver detta har vi öppet när det händer något i byn eller på Österlen dessa öppettider kommer att annonseras ut här och på vår Facebook sida. Har ni vägarna förbi är ni alltid välkommen att ringa så kan vi säkert öppna och visa er runt.

För företag

För företag har vi även en företagssäljare som gärna kommer ut och besöker er och räknar på större projekt. Vi tillverkar även speciallösningar från vår egna snickerier på Österlen.

Besök vår företagssida för mer information om våra företagslösningar och tjänster

Hitta hit

Köra
Butiken ligger längs väg 19 med tydlig markering av Bäddsoffexperten på byggnaden.

Adress:
Tranesvägen 9
273 92
Skåne-Tranås

Buss
Skåne-Tranås har i förhållande till sin lilla storlek bra förbindelser för att ta sig till byn. Till busshållplatsen “Skåne Tranås” går 4an från Ystad varje timme fram till 18:35 med sista bussen som går 20:35. Från de större städerna går det smidigt att ta
tåget till Ystad för att sen byta till 4an. Från busshållplatsen är det bara att gå 5 min längs väg 19 för att komma till vår trevliga butik där du har möjlighet att kolla på sängskåp, provsitta de soffor som vi har på visning, köpa borstar från Borstakongen i Onslunda eller köpa möbelvårdsprodukter.

Skåne-Tranås

Skåne-Tranås är en liten by i Österlen som är känd för sina många kulturella skatter. När du väljer att komma till vår fina butik i Skåne-Tranås får du även möjlighet att få uppleva Österlens pärlor.

Prova choklad på Chokladfabriken Österlenchoklad
Skåne-Tranås har sin alldeles egna choklad fabrik där chokladen är tillverkat för hand. Österlenchoklad har vunnit priser i olika internationella tävlingar för sin choklad. Här kan du gå på chokladprovning eller varför inte bara gå och köpa några
goda praliner.

Konstrundan under Påskveckan i Skåne-Tranås
Under påskveckan blir Skåne-Tranås fyllt med konstnärer som ställer ut sina konstverk runt om i hela byn. Det är många konstnärer som väljer att ställa ut i Skåne-Tranås under påskhelgen på grund av den starka traditionen som finns i byn
med konstrundan. Många reser till Skåne-Tranås under denna vecka för att kunna strosa runt i byn och njuta av den vackra konsten.

Café Madame Blå
Ett mycket populärt café som är ett populärt turistmål i Skåne-Tranås. Detta café ger en autentisk Österlen-känsla med sin hemtrevliga stil och med sina ingredienser som är främst ekologiskt och närproducerat i Österlen. Passar perfekt att stanna till för en lunch eller fika efter ert besök hos oss.

Plantskola Växtkraft Rosenhagen
I Skåne-Tranås finns även en handelsträdgård med ett stort utbud av växter och träd. Det har även dammtillbehör, redskap, krukor och ett nyöppnat café. Ett trevligt stopp för växtälskaren eller nyfikna nybörjare. Eller kanske om du bara är sugen på en kaffe.

Klädbutik Längorna
En klädbutik i Skåne-Tranås där du kan hitta unika kläder från märken som Ralston, Grizas, Olars Ulla, AINO, Ewa i Walla, Bohéme, Lau Rie, Thing & Masai. Du kan även hitta skor från El Naturalista och väskor från Depeche. En affär som passar dem som tycker det är spännande att leta runt bland unika klädesplagg.

Tel direkt till butiken: 072 876 82 98 under butikens öppettider.

Bilder från butiken

Utställningsvaror i butiken i Skåne-Tranås

Produkterna nedanför finns utställda i vår butik i Skåne-Tranås.

Bäddsoffor

Bäddfåtöljer

Sängskåp

Sängar och sängramar

Madrasser

Futon

Möbel­vårds­produkter och övrigt

Tygprover

Har du inte möjlighet att besöka butiken kan du fortfarande se hur våra tyger ser ut i verkligheten genom att beställa tygprover. Vi skickar gärna tygprover. Skicka ett meddelande till oss med dina adressuppgifter så skickar vi tygprover till dig utan kostnad.

  1. EN

Opening hours for our shop in Skåne-Tranås

 We open:  Fri 12- 17.00 and Saturday 12- 15.00 

Friday 12 Juli Genväg Österlens sommer day 12-20.00

Friday  Aug 1 och Sat  Aug 2  

Welcome to 180 square meters with sofa beds, futon mattresses and wall beds in two  floors in the little cozy village Skåne-Tranås in Österlen.

Address:

Tranesvägen 9
273 92
Skåne-Tranås

Phone: 0763185536 during opening hours.

We also have special opening hours when there is an event in town or in Österlen. We will advertise these extra opening hours on our Facebook page.

If you’re passing by please feel free to call us and we’ll open the store and show you our offerings.

For businesses we also offer business sales representatives that visit your company and help you find a solution for larger projects. We also offer special solutions from our own woodworking shop in Österlen.

Customer Service

We here at Bäddsoffexperten are serious about customer service.
You can call us between 08 am – 10 pm every day of the year.
You can contact our customer service at +46 (0)40 – 40 55 66
or at info@uifab.se. We reply within 24 hours.

Sofabedexpert.com – Our English Language International Store

Sofa bed expert is now available in English. Visit our international English language store at Sofabedexpert.com.