Välj sida

Blogg

Hej och välkommen till Bäddsoffexpertens blogg. Här tar vi upp allt som har med bäddsoffor och bäddbara möbler. Har du frågor eller funderingar som vi bör ta upp får du gärna skicka ett meddelande med formuläret längst ner på sidan.

Äntligen! Vår nya futonmadrass kollektion är här

Äntligen! Vår nya Futon madrass kollektion är här
Nu har vi tillsammans med Polonia natural design äntligen lanserat vår senaste kollektion med medeltjocka futon madrasser. Vi har haft mycket förfrågningar från kunder om dessa madrasser och nu är dom äntligen på plats och finns att beställa på hemsidan.
Dessa medeltjocka futonmadrasser är lite tunnare än Polonias tidigare lite tjockare madrasser så dom liknar mer många av dom madrasserna som andra tillverkar i Europa, men dom håller en jämnare och bättre kvalitet. Många kunder har klagat på andra budget alternativ som inte är i 100% naturmaterial med mera, och ville ha ett alternativ i 100% naturmaterial. Vi har jobbat hårt under sommaren och hösten för att ta fram detta alternativ i 100% naturmaterial . Tillverkade för hand i den lilla fabriken i Polen så kvaliteten är riktigt hög. Medeltjock futonmadrass finn i Sandwich, Coco, latex, dubbel latex, och klassisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Österlen Lyser

Österlen Lyser i Skåne-Tranås så mysigt med alla ljusen i höst mörkret…. Idag är butiken öppen till 22 och i morgon Lördag till 19.00

Nu är vi klara med ett företags projekt

Vi hjälper dig med ditt förtags projekt

Nu är vi klara med ett företags projekt ny soffa till förskolan 15 bäddsoffor till hotellet och..

och inte minst 1500 stolsitsar som vi har klätt om till kundens mötessal

Inget projekt är för stort eller för litet eller för konstigt för att vi skall kunna hjälpa dig med det hör gärna av dig så tittar vi på vad vi kan göra för ditt företag. .

Öppethus dag i Genväg Österlen

Öppethus dag i Genväg Österlen

Nu på Lördag den 9 Oktober 2021 är det Öppethus dag i Genväg Österlen detta firar vi i vår butik Bäddsoffexperten i Skåne-Tranås. Vi avtäcker en av våra nyheter från vårt varumärke Österlen inredning i butiken denna dag och vi kommer att ha öppet och bjuda på Tårta och kaffe till alla som kommer.

Vi har öppet för dig i vår nästan färdigrenoverade butik. Vi har en ny nedervåning med futonmadrasser och sängramar så nu är butiken dubbelt så stor…

 

                                Välkommen till Genväg Österlen

                                Här hittar du konsthantverkare, caféer, gårdsbutiker,

           gallerier, en borstbutik, ett antikvariat, kläder och många fler företagare.

Att färdas genom det vackra landskapet längs väg 1570 mellan Komstad och Anklam

är en upplevelse i sig.

Denna sköna vägsträckning är kantad av spännande och inspirerande besöksmål.

Längs vägen finns ett 30-tal intressanta och aktiva företag som tillsammans utgör

Genväg Österlen –  nätverket som gemensamt vill visa att Österlen har fått ett nytt besöksmål.

Den 25 september – 10 oktober är det Skördetid på Österlen.

 Vi har öppet hus den 9 oktober

Se på respektives hemsida/facebook som annonserar om öppettider.  Medlemmar följer FHM riktlinjer för allas säkerhet både gammal som ung.

Välkomna

9 oktober

 Följ oss på vår Blogg ” Vad Händer Nu ” där våra medlemmar informerar om

 eventuella händelser som kommer under

året

Genväg broschyr HEL TRYCKFIL_Sida_2.jpg
Genväg Broschyr HEL TRYCKFIL_Sida_1.jpg

 

 

 

Äntligen vår utbyggnad av butiken börjar bli färdig

Äntligen vår utbyggnad av butiken börjar bli färdig. Vår butik i skåne tranås har nu fått en ny våning. Vi har en del kvar att göra men nu har vi så att du kan prova alla våra futonmadrasser i en helt egen avdelning hjärtligt välkommna!

Aldelses strax färdiga med utbygnaden av butiken. Ny produkt kategori “Utställningsvaror”

Nu är vi aldelses strax färdiga med utbygnaden av vår butik i Skåne-Tranås och har lanserat en ny produkt kategori så att du som kund lätt och smidigt kan se vilka produkter vi har utställda i vår butik. Från den 24 Sept 2021 kommer du att kunna se alla dessa produkter i vår butik. Varmt välkommen in när vi har öppet i butiken.

Vi har även tagit fram en symbol som vi fäster på dom produkterna som vi har utställda i butiken så att du som kund lättare kan se vilka produkter vi har i butiken.

 

Ny logotyp färdig för vårt varumärke Österlen inredning

Så är äntligen logotypen för vårt nya varumärke Österlen Inredning på plats.  Vi fokuserar på Svensktillverkade kavlitetsmöbler med Miljön i fokus. Det kommer många nyheter under hösten och vintern. Vi kommer att halla dig uppdaterad här på bloggen och vi kommer att ha flera spännande produktlanserinar som vi kommer att pressentera i vår butik och givetvis på webben och på Youtube.

Nya Kollektioner inspirerade av naturen

Sista arbetsdagen i Norrland! Men man blir inspirerad av naturen precis som våra kommande möbelkollektioner kommer att vara…. Norrländskt virke som får växa långsamt och solbränt timmer som fått härdas av solen och kalla vintrar. Sista helgen i Sept lanserar vi nya modeller i vår butik i Skåne-Tranås och vi kommer givetvis att lägga ut info om det här på sidan…

Har du frågor eller funderingar som du tycker vi bör ta upp på bloggen kan du skicka ett meddelande genom formuläret nedanför.

Vår sida med vanliga frågor har svar om beställningar, betalning, leverans och annat. För frågor om orderstatus finns det uppdaterad information på mina sidor. Har du frågor om beställning eller produkter kontakta gärna vår kundtjänst genom att klicka här.

6 + 13 =

Produkter