Välj sida

Blogg

Hej och välkommen till Bäddsoffexpertens blogg. Här tar vi upp allt som har med bäddsoffor och bäddbara möbler. Har du frågor eller funderingar som vi bör ta upp får du gärna skicka ett meddelande med formuläret längst ner på sidan.

Ny fin bäddsoffa / dagbädd från woodman Ukraine nu i butiken

Ny fin bäddsoffa / dagbädd från woodman Ukraine nu i butiken i Skåne-Tranås. Nu har vi monterat upp den så att du kan komma och prova denna fantastiskt smidiga soffa från Woodman Ukraine. Vi har den i lager i tyg som på bilden för omgående levernas, så länge lagret räcker.

En stabil stomme i fsc märkt bok och ett slitstarkt tyg i 100% polyester.

Woodman har en en miljöprofil och deras production i fabriken i Lviv är certifierad och det trä som används i deras produktion är sfc märkt.

Hjälp Ukraina

Inga pengar i världen kan få Rysslands invasion av Ukraina ogjord.
Men vi kan alla hjälpa till att stötta det Ukrainska folket och hoppas att lidandet och krig snart är ett minne blott.
Vi på Bäddsoffexperten stöttar idag FN:s flyktingorgan UNHCR med 20 000 kr.
Stor eloge och ett fantastiskt initiativ av Akelius Foundation att matcha alla svenska donationer.

Seafire AB
@Akelius
UNHCR, the UN Refugee Agency
#ukraine
#pågodagrunder

Hjälp Ukraina att försvara sig själv

Vi har satsat mycket på lokal blågul produktion och säljer mycket Svenska möbler och det är vi stolta över, men vi har även små leveranatörer i andra blå gula länder. Fick detta av en från Ukraina: För er som vill skänka pengar direkt till Ukrainska staten så skänker ni till detta konto. Sprid detta till alla som ni känner.

UA823000010000032302338301027
BENEFICIARY: National Bank of Ukraine
BENEFICIARY BIC: NBUAUAUXXXX
IBAN DE05504000005040040066
PURPOSE OF PAYMENT: for crediting account 32302338301027
BENEFICIARY BANK NAME: DEUTSCHE BUNDESBANK, Frankfurt
BENEFICIARY BANK BIC: MARKDEFF
BENEFICIARY BANK ADDRESS: Wilhelm-Epstein-Strasse 14, 60431 Frankfurt Am Main, Germany.

Sneak peak på Innovation livings nya kollektion

Här kommer en Sneak peak på Innovation livings nya kollektion. I årets kollektion läggs det mer fokus på miljö med fler tyger med återvunnet material. Det kommer flera modeller med avtagbar tvättbar klädsel i den nya kollektionen. Vi kommer under slutet av Januari och början av Februari att lägga in flera nyheter från Innovation living.

Så tog vi fram prototypen av vår senaste soffa Borstahusen

Så tog vi fram prototypen av vår senaste soffa Borstahusen.  Succén fortsätter och denna enormt populära svensktillverkade soffa från Österlen Inredning säljer och säljer. Från en enkel idé till verklighet. Vi gjorde en liten film när vi tog fram den första prototypen av soffan…

Lokal tillverkning och miljö är hörnstenar i allt vi säljer och är med och utvecklar så denna soffa i svenskt trä med madrass i naturlatex blev för oss en självklarhet att bygga vidare på…

Tomten och snön har kommit till Skåne-Tranås

Tomten och snön har kommit till Skåne-Tranås

Nu på Söndag är det julmarknad i Skåne-Tranås och i morgon Lördag 4 Dec och Söndag 5 Dec är det Genväg Österlens Jularunda så välkommen till ett Juligt Österlen i Helgen. Bäddsoffexepertens butik är öppen Lör 12-17 och Sön 12-16

Äntligen! Vår nya futonmadrass kollektion är här

Äntligen! Vår nya Futon madrass kollektion är här
Nu har vi tillsammans med Polonia natural design äntligen lanserat vår senaste kollektion med medeltjocka futon madrasser. Vi har haft mycket förfrågningar från kunder om dessa madrasser och nu är dom äntligen på plats och finns att beställa på hemsidan.
Dessa medeltjocka futonmadrasser är lite tunnare än Polonias tidigare lite tjockare madrasser så dom liknar mer många av dom madrasserna som andra tillverkar i Europa, men dom håller en jämnare och bättre kvalitet. Många kunder har klagat på andra budget alternativ som inte är i 100% naturmaterial med mera, och ville ha ett alternativ i 100% naturmaterial. Vi har jobbat hårt under sommaren och hösten för att ta fram detta alternativ i 100% naturmaterial . Tillverkade för hand i den lilla fabriken i Polen så kvaliteten är riktigt hög. Medeltjock futonmadrass finn i Sandwich, Coco, latex, dubbel latex, och klassisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Har du frågor eller funderingar som du tycker vi bör ta upp på bloggen kan du skicka ett meddelande genom formuläret nedanför.

Vår sida med vanliga frågor har svar om beställningar, betalning, leverans och annat. För frågor om orderstatus finns det uppdaterad information på mina sidor. Har du frågor om beställning eller produkter kontakta gärna vår kundtjänst genom att klicka här.

3 + 4 =

Produkter