Välj sida

Blogg

Hej och välkommen till Bäddsoffexpertens blogg. Här tar vi upp allt som har med bäddsoffor och bäddbara möbler. Har du frågor eller funderingar som vi bör ta upp får du gärna skicka ett meddelande med formuläret längst ner på sidan.

Tomten vilar i Hängmattan. Glöggen är varm………

Tomten vilar i Hängmattan. Glöggen är varm, det sprakar i kaminen. Kom in och knäck en nöt och se på vår fina möbelutställning i Skåne-Tranås under Genväg Österlens Jularunda. 2-4 December extra öppet alla dagar 12-17.00.

I åtta långa år har Ukraina kämpat på mot en helt oprovocerad invasion av sitt land.

I åtta långa år har Ukraina kämpat på mot en helt oprovocerad invasion av sitt land. Detta bara för att dom lyckats och kämpat för samma friheter som vi i Sverige och andra Europeiska länder åtnjuter. Ukraina kämpar på, men dom behöver en ekonomi för att kunna överleva. I Västra Ukraina där gammelskogen växer finns det gamla traditioner att göra möbler och detta på skogens villkor. hjälp Ukraina att hjälpa sig själv samtidigt som du handlar av miljvänligt produceare möbler från Woodman Ukraine. Det används bok i deras produktion. Ett träslag som växer snabbt och rakt och är perfekt till möbler.
För dig som gillar Dansk design så finns det även ett alternativ för dig, Då Danska Innovation living tillverkar en del av sina möbler i lviv i västa Ukraina. Titta efter Symbolen made in Ukraine för att hitta dom av våra soffor som tillverkas i Ukraina.

Vera bäddsoffa nu som lagervara

Vera bäddsoffa med 120 bädd en liten smidig bäddsoffa. Nu har vi de som lagervara med leverans inom 2-5 dagar inom Sverige.

Har du frågor eller funderingar som du tycker vi bör ta upp på bloggen kan du skicka ett meddelande genom formuläret nedanför.

Vår sida med vanliga frågor har svar om beställningar, betalning, leverans och annat. För frågor om orderstatus finns det uppdaterad information på mina sidor. Har du frågor om beställning eller produkter kontakta gärna vår kundtjänst genom att klicka här.

9 + 15 =

Produkter